dimarts, 9 de desembre del 2008

Estic negra com el carbó

Com que aquí es hivern s´esta bastan be, no fa calor pero el sol torra de mala manera, i estic negreta com un indi,  pero nomes de cara, coll i braços. A Barcelona debeu estar ben blanquets tots, pobrets,i amb un fret que pela! I jo aquí fen salut. Com que nomes menjo llegums, vegetals i llet de vaca de veritat, hem creixen les ungles i els cabells de mala manera, ting una melena que fa por, i avui m´he hagut de comprar un talla ungles per que m´el vaig descuidar a casa, i aquí es una eina de primera necesitat. Tambe m´he hagut de comprar una crema hidratan per que s´hem conservi el moreno i fer enveja quan torni. M´han preguntat si volia good quality, he dit que si, i m´han donat Nivea, han quedat descansats amb la quality.

 

L´ultima nit a MontAbu ha sigut molt divertida. Aquí aquest mes es el que en diuen Wedding season, estació de bodas,  tots decideixen casarse en temporada d´hiven. Aquesta nit precisament, he vist pasar 6 novios dalt del cavall, cada un amb el seu carretò discoteca, amb música a tota canya. Com que el poble es petit i el volten tots a l´hora, es creuen de tant en tant, hi ha un follon terrible. Els convidats han d´estar al cas per no equivocarse de novio i seguirne a un altre. Aquí el espectacle encare es mes bestia. Entre la discoteca móvil i el nuvi, hi van unes dones llogades que traginen un candelabro amb llums de colors enfilat dalt d´un pal, i enganxat al pal un fluorecent de cuina, llarg ences. Cada dos o tres metres, a banda i banda del seguici nupcial ni ha un i van tots interconectats amb fils electrics empalmats de qualsevol manera, fent una linia que acaba en un carretó amb un transformador, de seguretat completament dubtosa. La gent creua d´una banda a l´altre de les dues files de candelabros i com que els fils electrics els hi venen just a l´alcada dels nasos, els agafan amb la ma, sense mirar, si just allí ,hi ha un empalme on s´hi poden emrrampar, i pasen. Jo he fet una mica de video per que si no ho veieu no us ho creureu, i he marxat per que amb aquest panorama he pensat, encare m´hauré d´arremangar i trevallar. Ja us ho ensenyaré quan arribi, fa posar els péls de punta. Entre mitj de tot aquest lio, van tiran petardos, i un remat de cabras que tornaba a casa, s´ha espantat i ha comencat a corre entremitj dels convidats, el cavall,  el nuvi, i jo que estaba al mitj del merder. No m´invento res, tot el que us explico es autentica veritat, una pensa aixo es el sumum, Nooooooo, Dema hi haurá nova sorpresa segur. Si el Jordi Barrera ho hagues vist, s´hagués posat malalt.

 

Avui ha anat d´un pel que no ens fotem una nata de cuidado. Aquí les carreteras, son molt estretas i plenas de curvas, com que es un lloc turistic está permes l´alcohol, i van tots colocats, i a mes amb cotxe llogat per fer el turista, i no controlen gens ni mica. Ens ha sortit un cotxe en mitj d´una curva que venia per el nostre troset, i sort que ting un conductor que es una mina de reflexes i l´ha esquivat, pero per l´altre cantó, he tingut un susto!!!. Ja hem veía en aquell hospital ronyos que us vaig ensenyar en una foto. Es el primer que m´ha vingut al cap. Pero ens hem Salvat. El Prakash diu que son tota la pila de Deus que du devant del conta quilometres, que ens protegeixen. Ell cada vegada que puja al cotxe els hi fa tot un ritual i potser si que funciona per que avui, ens ha anat d´un pelet de res.

 

No ting res mes per explicar-vos. M´agradaria que la Marta Menjibar m´envies un petonet i un mail, digueu-li que penso molt amb ella, i que encare que no estigui de gaire bon humor, entre mal de panxa i mal de panxa,  m´agradaria molt que hem diguès alguna coseta.

 

Un peto desde el país mes entretingut del Mon

 

2 comentaris:

  1. Si ho haguessis dit, t'hauria acostat la Nivea (Good Quality), i el talla ungles (Long Size) amb un cop de moto... Estic pensant, que amb tot aquest festival de llum, música i color, a base d'empalmes elèctrics, sembla que potser ets a la Feria de Sevilla i no a l'Índia, bé de fet, a la terrassa de casa hi tinc el mateix festival a base de llums de nadal comprats als xinesos a 1€/m...
    Demà nostre (avui teu) 10/12/08 és l'aniversari del Marc, i aniré a Menjibar's Village i encara que sigui pels cabells (que ja en te molts) intentaré arrosegar a la Marta al PC i que et faci un Post... que ja veig que del meu correu de l'altre dia no te'n fies ni mica...

    ResponElimina
  2. Ho sento, però els indis saben perfectrament que la NIVEA és el millor, quan viviem a casa recorda que la mare al terrat feia servir NIVEA perque era el més barato i funcionava de collons, ja ho saps!, o sigui que els indis o son savis o no han descobert res de l'atre món, tu si, potser...
    La Marta,´només està depre, però esta de collons analiticament, així que tranquila. Malgrat el ferd, la feina de final de trimestre o d'any i les mariconades dels occcidentals, TOT funciona bé.
    Insisteixo per enèsima vegada, quan tornes, amb quin vol?, això ja està a prop i no m'agradaria arribar tard a l'Aeroport amb el s paquets de MALBORO autentics catalans i vermells........, uns em diuen que tornes al vespre i d'altres al matí, així és que fes el favor de dir-me hora, vol d'arribada i des d'on cony arribes. Contesta alguna cosa del BLOG, o no te'ls mires??
    PIOLIN

    ResponElimina