dimarts, 2 de desembre del 2008

Jaisalmer Bodas i Desert















































































6 comentaris:

  1. Insisteixo, i m'hauras de perdonar, però les teves mans cada cop s'assemblen més als meus peus... !!!! ja ja ja ja !!!!

    ResponElimina
  2. Hola Marta per fi et conecto, m'havies passat l'adreça malament. Veig que estas be i llegeixo que es interessant i bonic, (les fotos son molt maques)vinga passat'ho be.

    ResponElimina
  3. Hola guapo, com va tot, aqui ja veus jo m' ho paso pipa.Dona recorts a tots.

    ResponElimina
  4. Marta, veo que estás como la gasolina: entre normal y SUPER..!! Que envidia das..! Y nosotros en tu jueves. Algunas de tus fotos transmiten lo que sientes y lo que estás viviendo. Son realmente buenas.. Hemos leído tus notas de viaje y he de decirte que a mí me han impresionado, la descripción de la boda y de la gente del desierto son dignas de un buen escritor... Pásatelo muy bien.. POr cierto, el novio pasable... pero... y LA NOVIA..!!

    ResponElimina
  5. La novia no sortia fins les cuatre del mati i yo ja no trasnocho. I no es destapa la car fins les 7 mes o menys, i em tres hores en vaig tenir prou.
    El recorregut per la cuitat es fa ales foscas i vas notan com trepitxes les cagarades de vaca, per que totom esta apretan i no pots mirar a terra. Ja hi penso de tant en tan que potser es dijous i algu esta pencan, pero t´aseguro que no se mai quin dia dela setmana es.

    ResponElimina
  6. Estàs de mort en la foto en mig del desert, AQUESTA és de poster!
    PIOLIN

    ResponElimina