dissabte, 29 de novembre del 2008


Hospital de Jaisalmer






Entrada al fort i alguna de les 99 torres de guaita











Casetas i mansions de la ciutat dorada







Nen que corre per que li faci una foto.










Sopar amb amics en una habitació d´un hotel del amic d´un amic, aqui tothom es amics i s´ho presta tot. El primer es el que duia bones intencions





1 comentari:

  1. Vigila amb el segon..., a tu nomès et falta el punt vermell al front per simular una índia! Magrada el colllaret que portes i el relotge també és nou de la india? L'hospital es depriment, vols dir que es curen? amb tante porqueria!!!!!!! no ho puc entendre! i nosaltres tan`tes manies amb la neteja, potser es que la porqueria cura, és el millor antidoto per les infeccions, fractures, i malalties que no se sap quin nom tenen aquí. Veritablemnt, jo no podria. A mi no m'agrada el tanu, m'agrada l'altre, potser no m'has entès. el de la ONG!
    Amb aquests ulls tan negres em fan certa por, prefereixo el somriure del ros..., no hi puc fer més!
    Ja veig que les butllofes dels peus s'han curat?, però no entenc que de tant caminar no se t'ahn tornat els peus una mica més plans!.
    Veien i llegunt el que escrius em sento una mica ridícula enmig d'aquest pais occidental, capitalista, consumista i tranquil! però certament que ens hem acostumat! quina vergonya!
    Ho tenim tot i el que no tenim ho comprem, com ens hem tornat!
    És la meva nit d'indignació!, ves per on
    Aprofita tot el que puguis, però no deixis que res ni ningú et giri el cervell, ja el tenim prou girat els d'aquí!
    Un peto
    En Piolin

    ResponElimina