dijous, 20 de novembre del 2008

Per fi puc fer anar el meu ordinador

He trobat un internet que es cutre, pero puc fer servir el meu ordinador, us he posat un post que s´hem habia perdut, i fotos, poquetas per que va a poc a poc. A Puri els morts tambe t´els trobes pel carrer, cami del crematori, ni ha un a la platja. Pero aqui encare es mes bestia que aVaranasi, el portan igual en camilla de Bambú, tocan el tambor, pican de mans i cantan, pero amb la cara completament destapada, boca oberta i ulls oberts, i tota ella tota sencera incluides les orrella embadurnada de un polvo de color Fuccia. I al pobre mort li va el cap vellugan al ritme dels portejadors.

A l´india quan creus ja ja ho has vist tot, i quan menys t´ho esperes, Oh sorpresa!!!!, nova calamitat, son molt bons pero molt besties.

Ahir ens vam trobar el mort tornan de la platja en ple dia. Anabam la noia Polaca i jo. Ella es llarguisima i el mort li va quedar a ras d´espatlla, era la primera vegada a la seva vida que en veia un de mort i va quedar impresionadisíma. Jo tambe, per que encare que n´he vist molts, els de Varanasi i aquest, aixi pel mitj del carrer, hem fa impresió i sensació de angoxia.

1 comentari: