dissabte, 29 de novembre del 2008

LA MARAJANI DE JAISALMER

Ting el camell a la porta, i varios Marajas a la meva disposicio, encare que no son gaire guapos
Eulalia el Tanu es el que l´any pasat volia el teu telefon






4 comentaris:

  1. marta, estoy de guardia y puedo ver las fotos y leer tu notas, es fantastico, ya veo que te fascino el proyecto de michael, y que vuelves,es increible la energia que trasmites a traves de tus vivencias, y como tu cabeza ya esta trabajando para ayudar a mejorar y facilitar la vida en ese pais. Bueno un abrazo muy grande y cuidate aunque creo que estas protegida con esa gente. paqui

    ResponElimina
  2. Marta, m'he fet un merder a l¡'hora de publicar el missatge, no sé on els publico. però es igual ho llegeixo tot i ho comento tot. A Tailanddia els estan repatriant a tots, els espanyols, que està pàssant!
    Ja sé que no vols tornar, però quan tornes?, aqui ja veiem que estas bé, però no deixem de patir, tot son guerress tiros i granades...
    PIOLIN

    ResponElimina
  3. Nena aveure si t´espavilas una mica i poses els coments on toca perque jo no els veig, i fa mes d´un mes que soc fora, has tingut temp per apendre. Per els tiros no et preocupis, toca a qui toca, jo vaig estar al hipercor 4 dies avans de la bomba. Aqui a l´india hi ha bombes i tiros cada dia, pero nomes ens arriban les bombes grosas. Jo miro d´esquivar- ho tot. Ting un bon seguro per si pasa algu i el Xavie te el pasaport en recla, m´ho va dir. Jo m´ho estic pasan molt be, fa lleig dir-ho, per que ni ha que es moren pero es la vida que hi farem.

    ResponElimina
  4. Paqui este pais no tiene arreglo, pero es muy bonito, y la gente encantadora, yo me lo paso muy bien. Estoy un poco harta de ver como tiran el dinero en el nuestro, y necesito cambiar de aires, no soy la teresa de calcuta, te lo aseguro. Aqui soy como Dios, me tratan muy bien, i por eso me vendre una temporadita.

    ResponElimina